Bridging Differeces Through Music (2016-2018)

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Cluj-Napoca este partener al Proiectului ,,BRIDGING DIFFERENCES THROUGH MUSIC″ (2016- 2018) alături de instituții din Spania, Turcia, Italia și Polonia.
În cadrul acestui proiect ne propunem să încurajăm cooperarea între elevii cu/fără dizabilități în dezvoltarea unor activități muzicale de valorizare a tradițiilor naționale (ritmuri, cântece și dansuri tradiționale), de improvizație și compoziție muzicală având ca teme centrale iubirea și pacea. De aceste activități vor beneficia aproximativ 40 de elevi ai școlii noastre care vor colabora cu un grup de 10 elevi din școlile de masă. Activitățile se vor derula pe parcursul a doi ani și vor fi intergrate în programul școlar și recuperatoriu al elevilor.
Partenerii noștri sunt Ceip Montero de Espinosa Spania, Associazione Culturale ,,AccordiAbili″ Italia, Zespol Szkol Specjalnych Nr. 8 Polonia și Isparta Șehit Polis Mehmet Karacatilki Ve Sanat Merkezi Turcia.
Ne dorim o cât mai bună implicare a tuturor în dezvoltarea activităților acestui proiect și sprijinul deschis al beneficiarilor lui direcți (elevi, familiile/aparținătorii acestora). 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.