Loading...

Suntem aici pentru a fi împreună!

Stay home for your health, save energy for your future

 

În cadrul proiectului STAY HOME FOR YOUR HEALTH, SAVE ENERGY FOR YOUR FUTURE alături de școala noastră sunt implicate școli partenere din Turcia, Romania si Iordania.

 

De la izbucnirea Covid-19, învățământul la distanță a făcut parte din viața tuturor elevilor. Ei au fost nevoiți să petreacă mai mult timp acasă cu familiile lor, astfel încât și consumul de energie din casă a crescut. Întrucât educația la distanță va face parte din viața noastră pentru o perioadă mai lungă de timp, este necesar să creștem gradul de conștientizare a elevilor cu privire la economisirea energiei. Așa cum Covid-19 ne amenință sănătatea, epuizarea resurselor energetice amenință viitorul lumii noastre.

 

În acest sens, proiectul „Stay Home for Your Health, Save Energy for Your Future” își propune ca elevii să internalizeze modalitățile de economisire a energiei în timpul în care stau acasă. Cu diferite activități lunare și prin utilizarea unor instrumente web 2.0, atât elevilor cât și profesorilor li se vor oferi informații despre modalitățile de economisire a energiei la domiciliu. Elevii si-au verificat cunoștințele privind economisirea energiei, au desenat logo-uri ale proiectului și au discutat și realizat prezentări referitoare la economisirea energiei.