Loading...

Suntem aici pentru a fi împreună!

Proiecte

 

Childhood games in our dreams

Proiectul CHILDHOOD GAMES IN OUR DREAMSse va desfășura în perioada noiembrie 2021-februarie 2022. Prin acest proiect ne propunem ca elevii noștri să prezinte jocurile naționale altor elevi, să descopere jocurile naționale ale altor țări, să exerseze și să își însușească vocabularul de bază al limbii engleze, să interacționeze cu elevi din școlile partenere (Turcia, Portugalia, Croația, România), să reușească să își exprime propriile trăiri prin creșterea încrederii în forțele proprii.

Special hands meet with art

Proiectul SPECIAL HANDS MEET WITH ARTîși propune să sprijine elevii cu nevoi speciale, de diferite vârste, în desfășurarea împreună a unor activități artistice care să le crească interesul pentru artele plastice, să-și dezvolte abilitățile motorii fine și abilitățile sociale, să le permită să se descopere pe ei înșiși, să-și crească încrederea în sine și să-și dezvolte abilitățile de limbaj și de comunicare.

Stay home for your health, save energy for your future

De la izbucnirea Covid-19, învățământul la distanță a făcut parte din viața tuturor elevilor. Ei au fost nevoiți să petreacă mai mult timp acasă cu familiile lor, astfel încât și consumul de energie din casă a crescut. Întrucât educația la distanță va face parte din viața noastră pentru o perioadă mai lungă de timp, este necesar să creștem gradul de conștientizare a elevilor cu privire la economisirea energiei. Așa cum Covid-19 ne amenință sănătatea, epuizarea resurselor energetice amenință viitorul lumii noastre.

Life from my perspective

Proiectul LIFE FROM MY PERSPECTIVE a avut ca argument faptul că modul în care persoanele cu nevoi speciale văd, înțeleg și dau sens mediului în care trăiesc este foarte important în ceea ce privește creșterea calității vieții lor. Uneori, în timp ce încercăm să facem viața persoanelor cu nevoi speciale mai ușoară, uneori putem ignora ceea ce simt și modul în care percep viața.