Loading...

Suntem aici pentru a fi împreună!

Special hands meet with art

Proiectul SPECIAL HANDS MEET WITH ARTîși propune să sprijine elevii cu nevoi speciale, de diferite vârste, în desfășurarea împreună a unor activități artistice care să le crească interesul pentru artele plastice, să-și dezvolte abilitățile motorii fine și abilitățile sociale, să le permită să se descopere pe ei înșiși, să-și crească încrederea în sine și să-și dezvolte abilitățile de limbaj și de comunicare.

Acest proiect a început în luna decembrie 2021 și se va încheia în luna mai 2022. Procedura de lucru din cadrul proiectului are la bază cooperarea dintre parteneri și implicarea activă a elevilor în activitățile proiectului. Pe durata celor șase luni de derulare a proiectului vor fi desfășurate, împreună cu elevii, diverse activități artistice precum: pictură pe piatră, pictură pe lemn, confecționarea unor ornamente din sfoară de paie, fabricarea pietrei parfumate.

În luna mai, produsele realizate de către elevi, în cadrul proiectului Special Hands Meet With Art, vor fi expuse în școlile partenere din următoarele țări: România, Turcia, Ucraina.